Doorgaan naar inhoud
Smartphoneartikelen magsafe iphone

Wat is MagSafe?

MagSafe is een nieuwe techniek van Apple om accessoires magnetisch aan je iPhone 12 te kunnen koppellen. Danzij Magsafe blijven de accessoires zoal een wallet of draadloze oplader goed zitten. Er is ook een speciale MagSafe draadloze oplader om je iPhone 12 extra snel op te kunnen laden. Helaas hebben de modellen voor de iPhone 12 geen MagSafe.

Hoe werkt het?

Elk iPhone 12 model heeft rondom de batterij een magneet zitten. Danzij deze magneet kan je eenvoudig je MagSafe accessoires aan je telefoon klikken. Danzij de sterke magneet van het MagSafe systeem blijven je accesoires stevig aan je toestel vastzitten. Danzij nfc technologie herkent je iPhone ogecertificeerde Apple producten en zie je bijvoorbeeld een animatie wanneer je jouw MagSafe lader aansluit. 

MagSafe Opladers

Naast dat de MagSafe draadloze oplader super functioneel is laadt hij je toestel ook nog eens 1,5 keer sneller op dan een normale lightning oplader. Met een normale oplader duurt het ongeveer 1,5 uur om je toestel tot 50% op te laden, met de MagSafe oplader heb je hier nog maar een uurtje voor nodig. De magneet zorgt ervoor dat de oplader altijd op de juiste plek zit. Deze laadsnelheden zijn alleen te behalen met de MagSafe opladers van Apple. 

MagSafe Accessoires

Naast opladers zijn er ook andere MagSafe producten. Zo heeft Apple bijvoorbeeld een MagSafe kaarthouder. De kaarthouder is makkelijk op je telefoon te klikken en kan gebruikt worden om een aantal pasjes in op te bergen. Daarnaast zijn er ook nog andere producten die MagSafe gebruiken zoals houders voor in de auto. Het voordeel van MagSafe is dat het heel eenvoudig werkt, zo werken alle MagSafe producten gelijk op je telefoon zonder dat je bijvoorbeeld een sticker op je telefoon moet aanbrengen en werkt het door je hoesje heen. 

 

Vorig artikel Wat is het groene / oranje stipje op je iPhone? (IOS 14)
Volgend artikel Waarom zijn iPhones zo duur?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden