Doorgaan naar inhoud
De 5 soorten telefoon hoesjes

De 5 soorten telefoon hoesjes

De 5 soorten telefoon hoesjes

Wat is het het perfecte hoesje voor jouw telefoon?

 

Heb jij een iPhone, Samsung, LG, Motorola, Nokia etc... ook voor je telefoon dan kom je vanzelf voor de eerste keuze te staan: Neem ik een hoesje? 

Zo ja, dan kom je voor de tweede keuze te staan: Welk hoesje neem ik? Wij van Smartphoneartikelen helpen je graag met het maken van je keuze. Zowel binnen, als buiten de webwinkel om.


Er zijn diverse soorten hoesjes. Hier geef ik je de 5 meest voorkomenden

 

1.  Flip case 

Een flip case biedt bescherming voor de voor- en achterkant van je toestel en je kan er pasjes en hoesjes in bewaren. Handig voor als je geen portemonnee mee wilt nemen, maar heeft als nadeel dat je je hoesje telkens open moet klappen als je wilt checken hoe laat het is. 

 

 

 

2. Bumper

 

Een bumper is dun en geeft bescherming aan de zijkant van uw toestel, in combinatie met een bumper is het verstandig om een screen protector aan te schaffen. 

 

 

 

3. 0,3 mm case

 

Een 0,3 mm case is ultra dun en je zult nauwelijks voelen dat je een hoesje gebruikt. De case is dun, licht en in diverse kleuren verkrijgbaar. Het hoesje biedt niet de beste bescherming, maar is beter dan niks. Met een glazen screen protector is je toestel wel op alle fronten beschermd. Een mooie matte afwerking zorgt voor een fijn gevoel in je hand. Bovendien zijn de 0,3 mm ook nog eens erg goedkoop

 

 

 

4. Armor case

 

De Armor cases zijn de best beschermende hoesjes in alle opzichten. Je toestel kan met een Armor case overal tegen. Armor cases zijn wel wat prijziger. Rond de 19,99 kunt u een Armor case kopen.

 

 

 

 

5. Crystal Clear case

 

Voor wie de look van zijn telefoon 100% wilt behouden is een transparante hardcase een hele mooie optie. Voor de beste bescherming is het ook bij deze hoes aangeraden om een screen protector te gebruiken. De crystal clear case wordt ook wel een hardcase genoemd. Dit komt omdat het hoesje ( je raad het al ) hard is. Omdat de hardcover uitsparingen heeft voor de knoppen blijft deze goed en vooral snel te bedienen. 

 

 

 

Vorig artikel Het zwarte gaatje tussen Camera en Flits van de iPhone 6 / 6S
Volgend artikel IOS 14: Alles wat je moet weten

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden